پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: اگر واحدهای تولیدی صنایع غذایی و بهداشتی مسوول فنی نداشته باشند، اجازه پخش محصولات آنها را نمی‌دهیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: اگر واحدهای تولیدی صنایع غذایی و بهداشتی مسوول فنی نداشته باشند، اجازه پخش محصولات آنها را نمی‌دهیم.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ امام بخش قائدی با اشاره به وظایف این معاونت، اظهار کرد: یکی از وظایف مهم معاونت غذا و داروی نظارت بر کار واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی است که همواره بر روی این کار تاکید ویژه داشته و داریم.


وی با بیان اینکه 37 واحد تولیدی فعال در حوزه صنایع غذایی و بهداشتی داریم، تصریح  نمود: سال گذشته 135 مرتبه از واحدهای تولیدی بازدید کردیم، در واقع هر ماه یک یا دو بار این واحدهای تولیدی را مورد ارزیابی و نظارت قرار می‌دهیم.


قائدی در ادامه تاکید کرد: نظارت بر کارخانه‌های که در مرحله تولید هستند جزء وظیفه ذاتی ما است و هر واحد تولیدی که مسوول فنی نداشته باشد، حق تولید ندارد.


وی افزود: چنانچه یک شرکت را مورد بررسی قرار دادیم و کارشناس ما در محل این شرکت حضور پیدا کند و ببیند که شرکت تولید کننده مسوول فنی نداشته باشد، اجازه پخش تولید آن را نمی‌دهیم. خط تولید حتما باید مسوول فنی داشته باشد تا از محصولات تست بگیرد که آیا آن محصول قابل مصرف است و یا احیاناً میکروب آن زیاد نباشد.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه به ضعف مسوول فنی‌ها هم اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از ضعف‌های مسوول فنی‌ها این است که حقوق خود را از مسوول آن شرکت و یا کارفرما دریافت می‌کند و قطعاً مسوول فنی به عنوان کارمند باید تابع دستورات مسوول شرکت و یا کارفرما باشد و شاید در دادن گزارش‌ها و ایرادات کوتاهی صورت بگیرد. لذا اگر حقوق مسوول فنی‌ها بر عهده دانشگاه بود، موثرتر و بهتر بود.


دکتر قائدی خاطر نشان کرد: ما هر ماه یک بار با مسوولان فنی واحدهای تولیدی جلسه برگزار می‌کنیم و در راستای ارتقاء دانش آنان کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.142